Gratis hjælp til nikotinstop i Københavns Kommune

Ønsker du og dine kolleger at få hjælp til at stoppe med at ryge, bruge snus, e-cigaretter eller andre nikotinprodukter? Vi afholder løbende gratis stopkurser for alle medarbejdere i Københavns Kommune.

Center for Forebyggelse og Folkesundhed afholder årligt 4-5 stopkurser for alle der er ansat i Københavns Kommune, også selvom du bor i en anden kommune.

Kurserne afholdes online via Microsoft Teams eller fysisk i Telehuset på Borups Allé 41 på Nørrebro.

Mere om kurset

Kurserne har en varighed på 1,5 - 2 timer pr. gang og afholdes over 5 mødegange. Der er en pause på 14 dage mellem de to sidste mødegange.

Du skal ikke være påbegyndt dit ryge- og nikotinstop, når du starter på kurset. Der aftales en fælles stopdato sammen med rådgiveren og dine andre kollegaer på kurset.

Kurserne er for dig, der ryger eller bruger andre nikotinprodukter (fx snus eller e-cigaretter). Chancen for at stoppe er 5 gange større, når du deltager på et kursus, frem for når du stopper på egen hånd.

Før kursusstart modtager du via e-mail alle de oplysninger, du behøver for at komme godt fra start.

Mulighed for at lave et hold – kun for din arbejdsplads

Hvis I er mindst syv kolleger fra samme arbejdsplads, som ønsker at lave jeres eget hold, er dette også en mulighed. Det kan være en fordel, da man som kollegaer ses ofte og derfor bedre kan støtte hinanden undervejs i dagligdagen. 

Kontakt

Team Rygestop

Afdeling for Folkesundhed

Spørgsmål om rygestopkurser

Har du spørgsmål vedrørende rygestopkursus, herunder hjælp til oprettelse af eget rygestophold, kan du kontakte Team Rygestop i Afdeling for Folkesundhed.

Københavns Kommunes rygepolitik

Formålet med rygepolitikken er at sikre, at borgere og ansatte i Københavns Kommune kan bo, færdes og arbejde i røgfrie miljøer.